Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SAD ima barem jednog dobitnika gotovo 1,6 milijarde dolara.


Najmanje jedan dobitni listić prodan je u Kaliforniji za američki Powerball čiji se dobitak popeo na rekordnih gotovo 1,6 milijarda dolara, a dobici su mogući i u drugim američkim državama, objavila je kalifornijska lutrija.

Vezani članci Slika nije dostupna Za jackpot od 2,5 milijarde kuna tri su dobitna listića, a barem 17 sretnih dobitnika Slika nije dostupna Ovi brojevi osigurali su mu 590 MILIJUNA dolara!

"Imamo dobitnika u Kaliforniji", stoji na Twitteru kalifornijske lutrije i "čekamo rezultate iz drugih saveznih država".

Dobitna kombinacija je 4,8,19,27 i 34 te broj deset.

Dobitnu kombinaciju brojeva 5+1 nitko nije pogodio više od dva mjeseca, još od 4. studenoga, iako se izvlačenja održavaju dva puta na tjedan, srijedom i subotom. Iznos jackpota još je krajem prošlog tjedna oborio svjetski rekord, popevši se na 950 milijuna dolara.

Mogućnost dobitka je 1 naspram 292 milijuna. Ako bude samo jedan dobitnik, on će dobiti 930 milijuna dolara ako želi da mu se svota isplati odmah, a ako prihvaća obročnu isplatu dobit će čitavu svotu. (Hina)