Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A kog ne bi?

AMERIKU TRESE LOTO GROZNICA U igri rekordan jackpot od 900 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgledi za pogodak su 1 prema 292 milijuna. Veća vjerojatnost je postati američki predsjednik nego osvojiti taj jackpot, navodi NBC.

Rekordni jackpot od najmanje 900 milijuna dolara izazvao je pravu groznicu u Sjedinjenim Državama uoči proglašenja mogućeg dobitnika u subotu.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Ilustracija NAJVEĆI SRETNIK NA SVIJETU Izvučen najveći jackpot svih vremena: Iznos je vrtoglavo nestvaran

Iznos se polako približava milijardi dolara privlačeći sve više igrača Powerball lutrije koja se igra u 44 američke savezne države.

Dosadašnji najveći jackpot iznosio je 656 milijuna dolara, što su podijelila tri sretna dobitnika na lutriji MegaMillions 2012.

Pobjednik subotnjeg Powerballa dobit će na ruke manje od punog iznosa.

Tko pogodi pet brojeva moći će birati između jednokratne isplate od 558 milijuna dolara, umanjene za poreze, ili isplate na rate kroz 29 godina. Većina dobitnika izabere jednokratnu isplatu.

Izgledi za pogodak su 1 prema 292 milijuna. Veća vjerojatnost je postati američki predsjednik nego osvojiti jackpot, navodi NBC. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene