Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnjusan čin

25-godišnjak ubio ljubavnika i zabetonirao ga u kadi: Prekrio je sve kavom, otkriveno zašto

Juan Tejedor Baron
Juan Tejedor Baron Foto: Honolulu Police Department/Screenshot
Juan Tejedor Baron (25) priznao je krivnju za ubojstvo svog ljubavnika, 73-godišnjeg Garyja Rubyja.

Juan Tejedor Baron proglašen je krivim za ubojstvo svojeg ljubavnika dvije godine nakon što je njegovo tijelo pronađeno zabetonirao u kadi stana koji se nalazi u jednom od najelitnijih dijelova Havaja.

25-godišnji Baron se izjasnio krivim za ubojstvo 73-godišnjeg Garyja Rubyja. S obzirom na priznanje Baron je izbjegao doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Kako prenosi AP, sud će mu stoga predložiti kaznu od minimalno 20 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje"

U dokumentima koji su prezentirani na sudu utvrđeno je da je Baron svog partnera ubio u sklopu plana da preuzme vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u četvrti Loa Ridge na Havajima. Kuću u Loa Ridgeu, Ruby je 2020. godine kupio za 2,2 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna odluka EU će uvesti carine na uvoz ruskog žita

Policija je 2022. godine iskopala tijelo unesrećenog iz kade, a dokazi su se krenuli nagomilavati protiv Barona kada su službenici otkrili e-mail prepisku njegovog ljubavnika. U posljednjoj prepisci Ruby je svom bratu otkrio kako je upoznao Juana koji je dosta mlađi od njega.

Kako bi prikrio smrad raspadajućeg tijela koje je zacementirao, Baron ga je prekrio kavom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene