Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjaci decenijama upozoravaju na štetnost štapića za uši: Evo čime da očistite uši bez oštećivanja, boli i nepoželjnih posljedica

Stručnjaci decenijama upozoravaju na štetnost štapića za uši: Evo čime da očistite uši bez oštećivanja, boli i nepoželjnih posljedica

PR
PR Foto: PR
Svi vrlo dobro znaju da stručnjaci već godinama pričaju o tome koliko su štapići za uši štetni i opasni. Iako mnogi i dalje nastavljaju s korištenjem štapića, sada je idealno vrijeme da to promijenite jer mogu izazvati teške komplikacije u uhu.

Vrijeme je da se opredijelite za sigurnije i nježnije varijante, kao što je Irily set od 5 komada alatki za čišćenje ušiju.
Ovaj set će učinkovito ukloniti nakupljanje ušnog voska. Svaki od 5 komada iz seta pojedinačno će pomoći da vaše uši budu čiste i zdrave.
>>Odmah se riješite štapića za uši i isprobajte sigurnije metode čišćenja<<

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija šokirana Pali na granici: Švercali tonu bikovih penisa! Slika nije dostupna Liječnici mu pomogli VIDEO Dječak rođen bez ušiju napokon može čuti!

PR PR Foto: PR
Što čini set za čišćenje ušiju?
• Široka žlica za uši
U setu dobivate čak 2 široke žlice za uši koje će vam pomoći da sigurno uklonite višak ušnog voska.
• Uska žlica za uši
Ova žlica također pomaže u sigurnom uklanjanju ušnog voska, a da prljavštinu i vosak ne gurne još dublje u ušni kanal.
• Ušna žlica s oprugom
Ovaj komad iz seta omogućava vam da blagim masiranjem izvadite prljavštinu koja neće dublje prodrijeti u uho.
• Spiralna ušna žlica
Sa spiralnom ušnom žlicom imat ćete nježan pristup ušnom kanalu, bezbolno će očistiti prljavštinu, bez iritacija.
• Četkica
Uz pomoć ove četkice očistite svaku alatku. Alatke je neophodno dobro očistiti nakon svakog korištenja.

PR PR Foto: PR

Uho je osjetljiv dio tijela i stoga se lako oštećuje. Nepravilna higijena i korištenje štapića za uši mogu dovesti do ozbiljnih problema i uzrokovati mnoge nepoželjne posljedice.

PR PR Foto: PR

Dubinsko čišćenje bez komplikacija
Iako štapići za uši naizgled izgledaju bezopasno, zapravo mogu nanijeti više štete nego što možete zamisliti. Zato se već godinama ne preporučuju, ali postoji pravo rješenje – set od 5 alatki za čišćenje ušiju. Ove alatke bacit će štapiće za uši u zaborav zauvijek! Sada možete temeljito očistiti uši bez straha od neželjenih komplikacija. Uz pomoć alatki iz ovog seta, izvucite svaki komad ušnog voska, bez potiskivanja. Budite na korak od začepljenih ušiju.
• Masiraju i čiste uho istovremeno
• Ne izazivaju osjećaj nelagode
• 99 % sigurnije od štapića za uši
• Korisne za cijelu obitelj
>>Vrijeme je da promijenite svoje životne navike u korist svojeg zdravlja<<

PR PR Foto: PR

 

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Irily - set od 5 komada alata za čišćenje ušiju i ostvarite 50 % popusta!
Dokishop nastoji kroz pažljivo odabrane proizvode pružiti praktičnost, ugodnost i zadovoljstvo. Već nekoliko godina unazad grade i opravdavaju povjerenje prema kupcima, koji su svojim pozitivnim komentarima ukazali na zadovoljstvo sigurne kupovine:
• ''Shopping u trgovačkiim centrima sam zamijenila shoppingom na Dokishop stranici'' Ana M.
• ''Kvaliteta mi je na prvom mjestu, a ovdje sam našao i kvalitetu i profesionalnost'' Ante J.
Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.
NAPOMENA: Popust na ovaj set je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Irily seta!
>> Naručite Irily set i započnite zdravije navike <<

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene