Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Započele pripreme za slalom na Sljemenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme je konačno dopustilo da započnu pripreme staze na kojoj će se 4. siječnja treći puta održati ženska slalomska utrka FIS Svjetskog kupa Snow Queen Trophy 2007.

Unatoč visokim temperaturama posljednjih dana, sljemenski Crveni spust trebao bi biti spreman za dolazak najboljih svjetskih skijašica i spektakl. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sljemenske utrke treće po gledanosti ... Slika nije dostupna Topi se milijune kuna vrijedan snijeg

Naime, prema najavama meteorologa temperatura bi u drugoj polovici mjeseca trebala biti pogodna za dobru pripremu sljemenskih staza, kako za Snow Queen Trophy tako i za nadolazeću skijašku sezonu.

Ulaznice za utrku biti će u ponudi u svim poslovnicama Generalturista diljem Hrvatske od 18. prosinca, a istoga dana ulaznice će biti dostupne i u on-line prodaji. U prodaju je pušteno 18.000 ulaznica po istoj cijeni kao i prošle godine od 100 kuna, uz jednu veliku novost koja obiteljski dolazak na Snježnu kraljicu čini povoljnijim nego do sada. 

Za djecu do navršenih 7 godina starosti i mlađu ulaz je
besplatan, a djeci od 7 do 15 godina starosti omogućen je popust od 60 posto, odnosno cijena je 40 kuna uz uvjet pratnje najmanje jedne odrasle osobe. 

Tako četveročlana obitelj, ovisno o dobi djece, na Sljeme ove godine može već za 200, odnosno 240 ili 280 kuna.

I ove sezone karte uključuju prijevoz autobusima na Sljeme i sa Sljemena, koncerte znamenitih svjetskih zvijezda te prigodni program na Sljemenu. 

Također, organizatori su bez obzira na to što su cijene
ulaznica prosječno niže, osigurali besplatno piće i delicije iz domaće kuhinje uz koje obožavatelji skijanja mogu navijati i zabavljati se od ranih jutarnjih sati do kasno u noć te biti dio najbolje atmosfere Svjetskoga skijaškog kupa.

Program za gledatelje na glavnome zagrebačkom trgu počet će dan prije utrke, 3. siječnja 2007. godine u 18.00 sati, nakon čega će usljediti javno izvlačenje startnih brojeva popraćeno koncertima. Svi oni koji se na dan utrke ne upute na Sljeme bodriti naše skijašice utrku također mogu besplatno pratiti u društvu drugih navijača, na velikom video zidu na Trgu bana Jelačića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene