Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Topi se milijune kuna vrijedan snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon spektakla utrke Svjetskog kupa, za titulu Snježne kraljice na Sljemenu, umjetni snijeg počeo se topiti. Skijaška staza na kojoj je danima radilo nekoliko stotina ljudi pretvorila se u gomilu blata.

Iako su i organizatori i sam gradonačelnik Milan Bandić pozvali građane da dođu na Sljeme i sami uživaju u zimskim radostima od toga nije bilo ništa. Oni koji su se zaputili na Sljeme naišli su na umjetni snijeg koji se topi i pretvara u blato. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sljemenske utrke treće po gledanosti ... Slika nije dostupna Započele pripreme za slalom na Sljemenu

U međuvremenu javnost čeka na službene informacije o troškovima oko organizacije slaloma za žene na Sljemenu. Prema neslužbenim informacijama na stazu je uloženo oko 40 milijuna kuna. Iz istih izvora je i informacija kako je od toga 24 milijuna iz državnog proračuna.

Osobe zadužene za nasipavanje umjetnog snijega jučer su tvrdile kako ništa ne mogu učiniti. 

Koliko je profitirao turizam od organizacije Snježne kraljice ostaje nam vidjeti, za sada je poznato samo kako posjetitelja na Sljemenu nije bilo ništa ni više ni manje nego proteklih godina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene