Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Italija se oprostila od poginulog navijača Lazia

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Lazia i tisuće navijača okupilo se jučer popodne u Rimu na sprovodu 26-godišnjeg Gabrielea Sandrija, navijača Lazia kojeg je u nedjelju popodne, dok je išao na utakmicu, pogodio zalutali policijski metak.

Sandrijeva smrt ujedinila je navijače Lazia i Rome, inače ljutite gradske rivale. Tisuće navijača svih talijanskih klubova pohodili su posljednji ispraćaj tragično preminulog mladića. Jedan od najvećih vijenaca donijeli su upravo najljući protivnici, 'ultra' navijači Rome. 

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Slika nije dostupna Italija: Protiv policajca podignuta optužnica

Na sprovod je stigla i kompletna momčad Lazia, uključujući i podmladak. Nogometaša Lazia Lorenza De Silvestrija, koji je Sandrija osobno poznavao, na ulazu u crkvu tješili su prijatelji. Počast 26-godišnjem DJ-u došao je odati i kapetan Rome Francesco Totti koji je prije ulaska u crkvu zagrlio Sandrijeve neutješne roditelje. 

>> Italiji zbog ubojstva vikend bez nogometa

>> Navijači napali policijsku postaju u Rimu

>> Video: Policajac ubio navijača Lazia

Sandrijev lijes 'ogrnut' navijačkim šalovima i uz povike "Gabriele ti si s nama" ispraćen je do svog posljednjeg počivališta.

Unatoč velikom broju na istom mjestu okupljenih navijača svih navijačkih skupina, što je do prije nekoliko dana bilo nezamislivo, na ispraćaju nije bilo niti jednog policajca. Naime, u strahu od novih incidenata, Gabrieleovi roditelji zatražili su da policija ne dolazi na sprovod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene