Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italiji zbog ubojstva vikend bez nogometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni savez odlučio je da se ovoga vikenda neće igrati utakmice druge i treće lige zbog ubojstva navijača Lazija u nedjelju. Prvoligaši su prema programu slobodni, a u Italiji za vikend neće biti nikakvih nogometnih utakmica.

Kako su u subotu i srijedu na rasporedu posljednja dva kola kvalifikacija za EURO 2008. u Austriji i Švicarskoj, prvoligaški klubovi su i prema programu slobodni što znači da se ovoga vikenda u Italiji neće odigrati niti jedna utakmica profesionalnih nogometaša.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Slika nije dostupna Italija: Hitan sastanak nakon tragičnog nogometnog vikenda

Prvenstva će se nastaviti u subotu 24 studenoga. 

>> Italija: Hitan sastanak nakon tragičnog nogometnog vikenda

>>  Video: Policajac ubio navijača Lazia 

>> Italija: Navijači napali policijsku postaju u Rimu 

>> Italija: Protiv policajca podignuta optužnica

>> U 98 ekstremnih navijačkih skupina preko 20.000 huligana

Navijač Lazija smrtno je stradao od slučajno ispaljenog metka policajca u Arezzu dok je putovao iz Rima u Milano na utakmicu Inter - Lazio.

Talijanska ministrica sporta Giovanna Melandri je prije zasjedanja FIGC-a zatražila da se prvenstva prekinu na 'nekoliko tjedana'.

Prošle sezone prvenstvo je također bilo prekinuto na tjedan dana nakon što je u veljači navijač Catanije bombom ubio policajca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene