Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaterpolo: Mladost - Jug CO 10:9

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugoj finalnoj utakmici doigravanja za naslov prvaka Hrvatske vaterpolisti Mladosti pobijedili su u nedjelju Jug Croatia osiguranja sa 10:9 (2:2, 2:2, 3:2, 3:3) i time izjednačili omjer u doigravanju na 1:1.

Susret je odigran na bazenu Mladosti uz savu, a sudili su pred 1800 gledatelja Caputi i Salino iz Italije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jug u finalu, Mladost izborila treću Slika nije dostupna Euroliga: Jug CO - Ethnikos 12-8

Vaterpolisti Mladosti su svladali su u uzbudljivom dvoboju finala Jug sa 10:9 pogotkom Zdeslava Vrdoljaka u posljednoj sekundi utakmice. Niti jedna od momčadi nije tijekom dvoboja imala značajniju prednost, igralo se pogodak za pogodak, a u posljednjoj minuti Joković je iz peterca izjednačio na 9:9. Jug je na dvadesetak sekundi prije kraja imao i napad za pobjedu, no Mladost se obranila i ipak dočepala pobjede sa igračem više. Kod Juga je briljirao vratar Vićan sa 11 obrana, ali je najbolji vaterpolist Europe Miho Bošković završio dvoboj bez pogotka. Kod Mladosti je bio sjajan kapetan Vrdoljak sa tri zgoditka.


Treća utakmica doigravanja igra se u četvrtak, 24. travnja u 18. sati na bazenu u Gružu, a četvrta 30. travnja ponovno na bazenu Mladosti. Prvak Hrvatske bit ce ona momčad koja prije ostvari tri pobjede, pa je termin eventualne pete utakmice 4. svibnja u Dubrovniku.

MLADOST: Pavić, Burić 1, Smith, Vrdoljak 3, Iosep, Franković, Antonijević, Đogaš, Karač 1, Muslim 2, Buljubašić 2, Franičević, Babić 1, Lončar.


JUG CO: Vićan, Hrošik, Bošković, Pecotić, Joković 1(1), Smodlaka, Marković 3, Bušlje 1, I. Sukno, Dobud 3, Drobac, Obradović 1, Car, S. Sukno.


PETERCI: Mladost 0, Jug CO 1 (1).


REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 10/4, Jug CO 11/6. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene