Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA kaznila van Bommela i McGregora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je veznjaka Bayerna iz Munchena Marka van Bommela zbog nesportskog poteza za vrijeme susreta osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Nizozemski reprezentativac je kažnjen sa 6.200 eura, jednom utakmicom neigranja uvjetno, a "nagrađen" je i sudjelovanjem u UEFA-inom akcijama promocije fair playa među mladim nogometašima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Finala Lige prvaka od sada subotom Slika nije dostupna UEFA ukinula Intertoto

Nizozemac je prosljavljajući svoj pogodak za konačnih 2:3 navijačima Katalonaca pokazao "bosanski grb", a poslije je izjavio da je to učinio jer su mu zamjerili neki igrači Barcelone još iz vremena dok je igrao za Real.

UEFA je uz novčanu kaznu donijela i i još jednu pomalo čudnu, jer je van Bommel kažnjen sa jednom utakmicom neigranja u europskim natjecanjima, ali je može odraditi bilo kad u narednih godinu dana, pa će Nizozemac sigurno igrati u uzvratu u Muenchenu. 

UEFA je kaznila i vratara Rangersa, Allana McGregora koji je dobio crveni karton u susretu Kupa UEFA protiv Hapoel Tel-Aviva. McGregor je suspendiran na dvije utakmice, pa će propustiti susret osmine finala protiv španjolske Osasune.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene