Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U Grčkoj ponovno izbodeni navijači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči jučerašnjeg gradskog derbija Iraklis - PAOK u sukobu grčkih navijača ponovno su radili noževi. Deblji kraj ovaj su puta izvukli dvojica navijača Iraklisa. Novo nasilje dogodilo se samo tri dana nakon što je navijač Olympiakosa nasmrt izboden u sukobu s navijačima Panathinaikosa.

Jednom navijaču Iraklisa je izbodena ruka, a drugom noga. Odvedeni su u bolnicu, no izvan su životne opasnosti. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Razgovarao s grčkim kolegom Odlične vijesti za navijače u Grčkoj, Plenković otkrio detalje: "Zaista očekujem u sljedećih nekoliko dana velike pomake" Uhićeni huligani BBB - 1 Neredi u Grčkoj Odvjetnik navijača o rezultatima analize: Otkrio što slijedi nakon što na noževima nisu pronađeni tragovi BBB-ovaca

Prema izvještajima policije u sukobu je sudjelovalo oko 150 navijača iz oba kluba. Navijači su jedni na druge, ali i na policiju, bacali kamenje i boce. 

Oštećen je i veći broj parkiranih automobila, a policija je na kraju morala upotrijebiti i suzavac. Jedna osoba je uhićena. Iraklis je inače, utakmicu dobio sa 1:0. 

Novi izgred grčkih navijača dogodio se tek tri dana nakon što je navijač Olympiakosa nasmrt izboden nakon utakmice grčkog kupa protiv Panathinaikosa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene