Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turina upitan protiv Auxerrea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Turina možda neće braniti u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Ligu Uefe između Dinama i Auxerrea. Ozljeda koju vuče već neko vrijeme pogoršala se jučer na poslijepodnevnom treningu i prvi vratar Dinama morao je na liječnički tretman.

"Ne znam koliko je loše i ne želim uopće razmišljati o mogućnosti da ne budem na vratima protiv Auxerrea. Istina je, boli me noga, zateže, ali s nekoliko masaža i pravih tretmana vjerujem da bih mogao biti spreman" rekao je Jutarnjem listu u čateškom hotelu Toplice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

Radi se o ozljedi koju je Dinamov vratar zadobio još na utakmici sa Zagrebom, a jedan start na večernjem treningu u utorak bio je koban. Iako će zlobnici reći da bi to mogla biti Dinamova šansa, stvari, objektivno, stoje drugačije.

Ostane li Kuže i bez Turine, a lista na kojoj se nalaze Chago, Nowotny, Ćale i Buljat dobije još jednog “člana”, šanse hrvatskog prvaka da iznenadi Francuze još su manje.

Alternativa se zove Filip Lončarić, nadaren i vrlo perspektivan vratar, ali bez potrebnog iskustva za ovakvu utakmicu. Hoće li trener “modrih” biti prisiljen gurnuti neiskusnog vratara “u vatru”? 

Ipak, dobra je vijest da i Jean Fernandez, trener Auxerrea ima problema s braničima i napadačima. Ključni branič momčadi Younés Kaboul ne trenira, jer ima bolove i trbuhu, prenosi francuski list L Equipe.

Uz to, u špici napada bi mogao igrati Ireneusz Jelen, jer se  Luigi Pieroni i Rumunj Daniel Niculae žale na bolove u leđima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene