Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Trijumf Justine Henin Hardenne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U finalnom susretu završnog Mastersa najboljih osam tenisačica svijeta Belgijanka Justine Henin-Hardenne je pobijedila Francuskinju Amelie Mauresmo 6:4, 6:3.

Bila je to prva pobjeda za Belgijanku na Mastersu, a do sada najbolji rezultat ostvarila je 2003. godine kada je igrala u polufinalu.
 
Trijumfom u Madridu Henin-Hardenne će na novoj WTA ljestvici zauzeti prvo mjesto i postati prva tenisačica nakon Martine Hingis (2000) koja je slavila na Mastersu i godinu zaključila na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo Zelesnki, Meloni, von der Leyen, Croo Dvije godine Dvije godine Ukrajinci žive u paklu rata, Zelenski poručuje: "Pobijedit ćemo i to će biti najbolji dan u našim životima" Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je"

Pobjedom protiv Mauresmo, belgijska tenisačica je upisala šestu turnirsku pobjedu ove sezone, te 28. u karijeri. Ove godine slavila je na Roland-Garrosu, u Sydneyu, Dubaiu, Eastbourneu i New Havenu.

U finalnom susretu parova Amerikanka Lisa Raymond i Australka Samantha Stosur su pobijedile Caru Black iz Zimbabvea i Rennae Stubbs iz Australije 3:6, 6:3, 6:3. 

Bila je to repriza lanjskog finala i nova pobjeda za Raymond i Stosur.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene