Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Totti: Najgora večer u mojoj karijeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg katastrofalnog poraza u Manchesteru 7:1, kapetan Rome Francesco Totti priznao je da je to bila najgora večer u njegovoj karijeri, a trener Luciano Spaletti bi drugi puta radije ostao kod kuće...

"Primiti sedam pogodaka u Ligi prvaka... Svaki puta kada su pucali nagol, pogodili su. Platili smo odsutnost Rodriga Taddeija, ali sada je lako pričati. Primili smo tri pogotka u 9 minuta i pokušali smo se vratiti, no u takvim je okolnostima to prilično teško", iskren je Totti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Roma u Manchesteru traži osvetu Slika nije dostupna Liga prvaka: Manchester UTD - Roma 7:1

Trener Rome, Luciano Spalletti pak smatra da se talijanski klubovi ne mogu nadmetati s engleskima zbog ekonomske situacije. 

"Engleski klubovi uzimaju igrače iz cijelog svijeta i imaju velike momčadi. Tek nekoliko talijanskih klubova si može priuštiti tako nešto, a ostali nemaju novca", smatra Spaletti. 

Na pitanje bi li da može ponovno odigrati utakmicu nešto promijenio, Spaletti se nasmijao i dodao: "Ostao bih kod kuće!".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene