Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tottenhamov nogometaš ispitan u korupcijskoj aferi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tottenhamov branič Pascal Chimbonda priveden je u policiju na ispitivanje ovaj tjedan u sklopu istrage o korupciji u engleskom nogometu.

Policija je u ponedjeljak objavila da je uhitila 28-godišnjaka zbog pronevjere, ali nije identificirala muškarca koji je kasnije pušten na slobodu uz jamčevinu.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Slika nije dostupna Prijetila mu doživotna kazna Američki kongresnik osuđen na 3 godine zatvora zbog pranja novca

Međutim, Chimbondin agent Willie McKay je potvrdio da je 28-godišnji Francuz priveden na ispitivanje kako bi "odgovorio na neka pitanja policije".

Policija ispituje porezne prijevare i pranje novca u transferima
igrača, a jedan je 61-godišnjak uhićen u Manchesteru vezano za ovu istragu.

U srpnju je engleska policija pretražila neke profesionalne nogometne klubove kao i domove dvije osobe. Policija je sada fokusirana na Chimbodin transfer iz francuskog kluba Bastia u Wigan 2005. te pokušava istražiti je li on primio dio novca, a da na to nije platio porez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene