Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Susret na jahti: Piksi i Bokšić opet zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši nogometaši Alen Bokšić i Dragan Stojković Piksi, sada predsjednik beogradske Crvene zvezde, družili su se na luksuznoj jahti u makarskoj luci.

Nekadašnji nogometni reprezentativac bivše Jugoslavije i predsjednik Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi (42) ugostio je na 26-metarskoj jahti "Black mamba" usidrenoj u makarskoj luci Alena Bokšića (37), svog nekadašnjeg suigrača. 

Pročitajte i ovo Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini" Jahta Royal Romance Uskoro istječe privremena mjera Ekskluzivne snimke Dnevnika Nove TV: Ruska jahta pod sankcijama isplovila iz trogirskog brodogradilišta

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, na jahti je s Piksijem i društvom bio i sin vlasnika jahte Miroslava Miškovića, bivšeg člana Miloševićeve vlade. 

"S Bokšićem sam se vidio na utakmici u Podgorici i evocirali smo uspomene iz vremena kad smo zajedno igrali. Dogovorili smo se naći u njegovoj rodnoj Makarskoj", rekao je Piksi ne želeći otkriti identitet ostatka posade na jahti. 

Popodnevne sate proveo je na kupanju s Bokšićem , koji ga je kasnije ugostio u svom stanu u središtu Makarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene