Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Suazo potpisao za Milan, a ne Inter

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski tiskani mediji danas tvrde da je reprezantativac Hondurasa David Suazo potpisao za Rossonere, a ne, kako se prije tvrdilo, Nerazzure.

Nikome još nije jasno kako je Milanu uspjelo doslovce 'ukrasti' napadača Cagliaria gradskom rivalu Interu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inter i Milan u borbi za Mourinha Slika nije dostupna Italija: Ubitačan raspored za Milan u 2008.

Suazo je prošli tjedan već prošao pregled Interovih liječnika i postigao dogovor s Massimom Morattijem, no prema pisanju Gazzette dello Sport i Corriere dello Sport, Milan je s 27-godišnjakom postigao dogovor vrijedan 14 milijuna eura u last-minute aranžmanu. 

>> Inter kupio Suaza

Vijest je prvi objavio "Milan Channel" oko 1 sat iza ponoći, a ako se potvrdi kao istinita, bit će to jedno od najvećih iznenađenja u ovom transfer periodu, posebice stoga što se Suaza nikada nije ni povezivalo s Milanom. No potpredsjednik Milana Adriano Galliani tvrdi drugačije.

"Mi pratimo Suaza već godinu dana. Nije u pitanju osveta Interu. Massimo Cellino (predsjednik Cagliarija) nam je rekao da su prekinuli pregovore s Interom, pa smo se mi uključili", rekao je Galliani.

Inter ovu vijest sigurno neće najbolje prihvatiti jer je trener Roberto Mancini Suaza, kojeg su 'pratili' 6 mjeseci, vidio kao idealnu zamjenu za Adriana. Očekuje se da će između gradkih rivala ponovno krenuti verbalni rat, ali i bespoštedna borba oko novih transfera. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene