Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stjepan Božić obranio titulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski boksač Stjepan Božić obranio je titulu interkontinentalnog prvaka u kategoriji do 76 kilograma po WBA verziji svladavši u subotu navečer u Širokome Brijegu tehničkim nokautom Belgijca Djamela Selinija

Nakon drugoga sučeva brojanja u osmoj rundi Božić je okončao borbu u kojoj je cijelo vrijeme dominirao. Nakon večerašnje pobjede hrvatski je boksač ušao među deset boraca na svijetu u ovoj kategoriji WBA verzije. Božić očekuje da će mu se ove godine ukazati prilika boriti se za titulu prvaka svijeta u super srednjoj kategoriji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Dijete u potrebi - 3 Treba im pomoć Božićno čudo u Baranji - Dječak koji se bori s teškom bolesti sve je šokirao: "Bile su suze radosnice, ne mogu vam ni opisati"

Sav prihod od ulaznica na ovom borilačkom spektaklu na kojemu je ukupno nastupalo 14 boraca, namijenjen je Domu za djecu s teškoćama u razvoju 'Marija naša nada' u Širokome Brijegu koju vodi poznati hercegovački franjevac fra Jozo Zovko koji je zbog zbivanja u Međugorju početkom 80-ih u nekoliko navrata bio pritvaran u jugoslavenske zatvore.

Iako je publika u Širokome Brijegu svesrdno bodrila hrvatskoga boksača, on je istaknuo kako je očekivao puno veći odziv.

"Užasno mi je žao što ovdje nije bilo više ljudi budući je cijeli spektakl humanitarne naravi", rekao je Božić nakon meča. Uz fra Zovku, Božiću je u ringu na pobjedi čestitao i hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac koji je promatrao meč nakon što je u subotu položio temeljni kamen za izgradnju zgrade Visoke zdravstvene škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene