Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Španjolski kup: Racing izbacio Bilbao, Barcelona Villareal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uzvratnom susretu četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa Kralja Athletic Bilbao i Racing Santander jučer su odigrali 3:3. Racing je u prvom susretu slavio 2:0, pa je ukupnim rezultatom 5:3 izborio plasman u polufinale.

Athletic je sjajno otvorio utakmicu i nakon pola sata vodio je 2:0 golovima Amorebieta (19) i Munoza (26-11). Duscher je u 54. minuti smanjio rezultat, no dvije minute kasnije Susaeta je ponovo povećao prednost domaćina na dva pogotka razlike. Ipak u završnici utakmice gosti su uspjeli izjednačiti, a strijelci su bili Tchite (73) i Oscar Serrano (90+3). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup kralja: Getafe - Racing 3:1 Slika nije dostupna Kup kralja: Barcelona - Valencia 1:1

U polufinale se plasirala i Barcelona nakon pobjede nad Villarealom na Nou Campu 1:0. U prvoj utakmici u Villarealu nije bilo zgoditaka.

Jedini pogodak na utakmici je u 41. minuti postigao Thierry Henry. Barcelona je igrala bez Ronaldinha, Lionel Messi je u 76. minuti promašio kazneni udarac, a gosti su od 43. minute igrali bez isključenoga Pascala Cygana.

Plasman u polufinale još ranije su izborili Valencia i Getafe, a ždrijeb je u petak.

Barcelona nije osvojila Kup Kralja već deset godina.

REZULTATI:

Athletic Bilbao - RACING SANTANDER 3:3 (prva utakmica 0:2) 

Igrano u srijedu:

Atletico Madrid - VALENCIA 3:2 (0:1)

Mallorca - GETAFE 2:1 (0:1)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene