Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup kralja: Po prvi puta u osmini finala svi prvoligaši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoboj Barcelone i Seville najjači je par osmine finala španjolskog Kupa Kralja u čijoj se povijesti nikad dosad nije dogodilo da svih preostalih 16 klubova budu samo - prvoligaši.

Zaragoza je izgubila prvi susret kod trećeligaša Pontevedre (0:1), a jučer su na na svom stadionu također gubili sa 1:0 od 18. minute. Prvoligaš je ipak uspio postići dva pogotka, a u sudačkoj nadoknadi Sergio Garcia je zabio i treći za konačnih 3:1 i prolaz Zaragoze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nevrijeme u španjolskoj Nestvarne snimke podivljale bujice: Žena na krovu automobila čeka vatrogasce, ljudi se drže za drveće kako ih ne bi odnijela voda Slika nije dostupna Uzrok nije poznat EKSPLOZIJA U TVORNICI PIROTEHNIKE Najmanje četvero nestalih

Almeria je kod kuće ugostila Levante, koji je imao prednost od 2:1 iz prve utakmice, a domaćini su bili samo nekoliko sekundi udaljeni od osmine finala. Almeria je povela u 86. minuti pogotkom Rubena Pulida, no Levante je u zadnjim sekundama uspio izjednačiti preko braniča Alvara i sa konačnih 1:1 osigurao osminu finala. 

Kup Kralja je oduvijek bilo natjecanje u kojem su drugoligaši i trećeligaši u pravilu dolazili do senzacija, a zbog zgusnutog
rasporeda natjecanja i naporne sezone, većina prvoligaških klubova bi na utakmicama Kupa postavljala svoje pričuvne sastave.

Ipak, ove godine se dogodilo da su dalje prošli svi prvoligaši, pa i ždrijeb osmine finala nalikuje na redovno kolo Primere.

Osim dvoboja Barcelone i Seville, zanimljivi će biti i susreti
Mallorca - Real Madrid, te Atletico Madrid - Valladolid.

Prvi dvoboji osmine finala igraju se 9. siječnja, a uzvratni 16.
siječnja.

FC Sevilla - FC Barcelona

Recrativo Huelva - Villarreal

Zaragoza - Racing Santander

Mallorca - Real Madrid

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona

Betis Sevilla - FC Valencia

Atletico Madrid - Valladolid

Getafe - Levante

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene