Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Kopljem pogodio atletičara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Finski bacač koplja, Tero Pitkamaki, na trećem je atletskom mitingu u Rimu kopljem pogodio francuskog skakača u dalj, Salima Sdirija. Francuski je natjecatelj hitno prevezen u bolnicu, no jutros je otpušten na kućnu njegu.

Tijekom održavanja atletskog mitinga Zlatne Lige u Rimu finski je natjecatelj izgubio ravnotežu pri čemu mu je iskliznulo koplje, izletjelo iz sektora i pogodilo nesretnog Francuza. 28-godišnji Sdiri se u tom trenutku nalazio u dijelu na kojem se zagrijavaju skakači u dalj ( u vrijeme nesreće Sdiri je bio četvrti s preskočenih 7,88 metara iz prvog pokušaja). 

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija "ne smije se ponoviti" Žena dobila račun za vodu od 15.000 eura pa od šoka završila u bolnici: Objavili što se dogodilo

Medicinska ekipa brzo je reagirala, ali na mjestu događaja nisu mogli procijeniti koliko je ozljeda ozbiljna.

Sdiri je pao u nesvijest i hitno je prevezen u bolnicu.

No, već ujutro francuski je atletičar izašao iz bolnice. 

Nakon detaljnih pregleda u klinici Gemeli su zaključili da ozljede nisu teške te da nema potrebe zadržavati ga u bolnici pa je otpušten na kućnu njegu.

Naime, utvrđeno je da je koplje napravilo ranu duboku tek tri centimetra, iako se u prvi mah činilo da se radi o teškoj ozljedi. 

Tijekom dana Sdiri će se vratiti u Francusku gdje će također biti podvrgnut dodatnim pregledima.

Pitkamaki je nakon incidenta ostao šokiran držeći glavu među rukama. Ipak, natjecanje je nastavio. 

slika_5>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene