Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj Tevez ide na sud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konačnu riječ o slučaju Tevez imat će Sportski arbitražni sud u Laussani (CAS). Nakon što argentinski nogometaš Carlos Tevez zbog spora između njegova sadašnja kluba West Hama i Manchester Uniteda zatražio pomoć Međunarodne nogometne federacije (FIFA) u Nyonu je dobio preporuku da zaštitu potraži u Laussani.

Pravni stručnjaci FIFA-e su zaključili na osnovu priloženih dokumenata da nisu u mogućnosti donijeti odluku i savjetovali su strankama da se obrate CAS-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Malouda u Chelsea, Tevez u Manchester? Slika nije dostupna Argentinac Tevez u brazilskom dresu

"Vjerujemo kako je to najbrži način da se spor riješi," poručili su iz krovne nogometne organizacije.

Spor je nastao jer se "Čekičari" i "Crveni vragovi" ne mogu dogovoriti tko ima pravo na argentinskog napadača. Tevez je registriran za West Ham, međutim njegov menadžer Kia Joorabchain tvrdi kako je on većinski vlasnik njegova ugovora. Joorabchain je dogovorio Tevezov prelazak u ManU, no čelnici londonskog kluba ne žele ga pustiti za manje od 45
milijuna eura. 

>> Tevez traži pomoć od FIFA-e

>> Interpol traži Berezovskog i menadžera Carlosa Teveza

Na taj se način saga sa Tevezovim transferima nastavlja. On je u kolovozu prošle godine preselio iz Corinthiansa u West Ham, ali se kasnije ispostavilo kako su tom prilikom prekršeni propisi. Isti je slučaj bio i sa transferom Javiera Mascherana. Zbog nepravilnosti prilikom oba transfera Engleski nogometni savez je kaznio West Ham s 8.2 milijuna eura, što je najveća kazna u povijesti engleskog nogometa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene