Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slaven Bilić najbolji mladi trener na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića ugledni nogometni magazin World Soccer proglasio je najboljim mladim trenerom na svijetu.

Engleski magazin Bilića je stavio odmah uz bok brazilskog izbornika, Dunge, a za njima slijede slavni Jürgen Klinsmann, Marc van Basten, Hristo Stoičkov i Graham Arnold.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Slika nije dostupna Na svečanoj premijeri 'Kraljevog govora' Slaven Bilić: Moje mucanje su svi prihvatili lakše od mene

'Bivši hrvatski reprezentativac pasionirani je gitarist, poliglot, te visokoobrazovani mladi trener. Iako je samo sezonu bio na klupi Hajduka, nakon dvije sezone kao izbornik mlade reprezentacije Bilić se nametnuo kao logična zamjena predsjedniku HNS-a Markoviću za Cicu Kranjčara', opisao je World Soccer hrvatskog izbornika. Popularni nogometni magazin zaključuje kako Slaven kao trener ima sve kvalitete potrebne za ostvarivanje velikog uspjeha. 

Naravno da je ovom priznanju prethodilo upravo to, veliki uspjesi. Pobjeda nad Italijom i Engleskom, te gostujući remi s Rusijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene