Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skijaši spremni za novu sezonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već tradicionalnim okupljanjem u hotelu West Inn naši su skijaši najavili novu sezonu koju će zainteresirani i ove godine moći pratiti na Novoj TV.

Ivica Kostelić očekuje ostanak u slalomskom i vrhu super kombinacije. Cilj Nike Fleiss, koja je prošlu sezonu propustila zbog bolesti, povratak je među 15 najboljih slalomašica, a želja Ane Jelušić je biti u top 3 slalomašica. 

Pročitajte i ovo Skijanje - 2 cijene nikoga nisu omele Velika očekivanja od sezone: Planule rezervacije za skijanje, a i zimska prognoza naklonjena je Hrvatima Slika nije dostupna Jelušić i Fleiss okončale pripreme, Fleiss osjeća bol u koljenu

Prva utrka je veleslalom - 27. i 28. ovog mjeseca u Zeldenu, a velika novost za Skijaški savez jest promjena generalnog sponzora. Iduće 3 sezone bit će to VIP.

"Od nove sezone puno očekujemo, Ivica Kostelić i Ana Jelušić su u samom vrhu, vratila se Nika Fleiss, a zasigurno će napredovati i Matea Ferk, Sofija Novoselić i muški dio ekipe", kazao je predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Srećko Ferenčak.

Jelušić i Fleiss su uspješno obavile pripreme u Argentini, čime je posebno bila zadovoljna Fleiss, koja se nakon skoro jednogodišnje stanke zbog bolesti opet spremna za povratak u najbolju skupinu svjetskih slalomašica. Ana Jelušić jedva čeka start slalomske sezone u finskom Leviu, a ovaj vikend će obaviti završne pripreme u Hintertuxu. 

Ivica Kostelić obavio je jednomjesečne pripreme tijekom kojih je posebna pozornost bila posvećana testu nove opreme, posebice skija za slalom, a 27-godišnji hrvatski skijaš najviše priželjkuje sezonu bez ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene