Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenkov 'američki san'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napač Chelsea, 30-godišnji Ukrajinac Andrij Ševčenko, priznao je kako bi želio postati dio 'nogometne revolucije' u SAD-u.

Ševčenko, koji je u Premiership stigao prošlog ljeta iz talijanskog Milana za 45 milijuna eura i tjednu plaću od 120.000 funti, nije zadovoljio očekivanja londonskog kluba, tj. nije doprinio onoliko koliko su u Chelseu za te novce očekivali. A Ševa pak, priznaje kako bi jednom volio igrati u SAD-u. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ševčenko: Nije mi jasno zašto me Mourinho ignorira Slika nije dostupna Ševa ipak u Milanu?

"Zapravo bih zaista želio tamo igrati. Nogomet se tamo razvija munjevitom brzinom i ja bih želio biti dio toga. Prošlog sam ljeta igrao protiv igrača Major League Soccera i definitivno su napredovali", rekao je Ukrajinac. 

A proteklu sezonu u Chelseu, Ševčenko unatoč mnogobrojnim problemima, ne smatra lošom, iako je kaže, bio prisiljen igrati na mjestu na koje nije navikao. 

"Nije bila izvrsna, ali nije bila ni najgora. Ljudi od mene puno očekuju. Prva četiri mjeseca nisam baš bio u najboljem izdanju, djelomično zbog neusjeha (Ukrajine) na SP-u u Njemačkoj, djelomično  zbog ozljeda. No, sredina sezone je bila sasvim dobra. Na kraju sam ju završio s 14 pogodaka, 11 ili 12 asistencija i to pokazuje da i nije bila tako loša. Znam da se od mene očekivalo 30-tak pogodaka u sezoni, no stvarnost je takva da se to ne može postići baš u svakoj sezoni. Sa svim problemima koje sam imao, ne mislim da je ova sezona za mene bila loša", smatra Ševa. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene