Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševa ipak u Milanu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski prvoligaš Milan 31. srpnja postavio je kao rok za 'vrbovanje' Andrija Ševčenka, a navodno će Chelseu za odštetu ponuditi 20 milijuna eura.

Iako je predsjednik Milana Silvio Berlusconi Ševčenka opetovano navodio kao prioritet za poboljšanje napada prvaka Europe, do sada se uvijek spominjala samo posudba ili suvlasništvo nad Ukrajincem. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ševčenko se vratio u Milan Slika nije dostupna Robinho na prodaju za 40 milijuna eura, Ševčenko ostaje u Londonu

Kako vrijeme odmiče a napretka u pregovorima s Barcelonom oko Eto'a ili Ronaldinha nema, Rossoneri su spremni na potez koji bi zadovoljio i Ševčenka i Chelsea, piše 
Corriere dello Sport.

Milan je spreman dati 20 milijuna eura da Ševu vrati na San Siro, a Chelsea ga je prije godinu dana kupio upravo od Milana za vrtoglavih 45 milijuna eura. Što znači, da bi, ako Chelsea pristane na ovakav dogovor, Milan vratio Ukrajinca i nakon isplaćene odštete londonskom klubu, bio na zaradi 25 milijuna eura. 

31. srpnja je datum koji je postavio Adriano Galliani, koji je još prije dva mjeseca objavio da za Ševu ima rezervirano mjesto kad god da se vrati. 

"Redovito razgovaram s njim i on zna što mu je činiti", rekao je tada Galliani.

Ukrajinac bi sada trebao uvjeriti svog prijatelja i vlasnika kluba sa Stamford Bridgea Romana Abramoviča da ga pusti nazad u Milano, gdje je proveo 7 godina i osvojio gotovo sve što se dalo osvojiti. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene