Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenko se vratio u Milan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se činilo kako od posla neće biti ništa, čelnici Chelsea i Milana ipak su postigli dogovor i ukrajinski napadač Andrij Ševčenko se vraća u Milan.

Povratak Ševčenka na San Siro potvrdili su u oba kluba no za sada nisu poznati detalji transfera.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 3 Bio je u BiH Osuđeni zločinac u tišini se vratio: "Normalno sam prešao granicu i bez problema se krećem po Hrvatskoj" Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije"

"Nakon niza poziva i završnih pregovora koji su trajali cijeli dan napokon smo se sve dogovorili. Ševčenko u ponedjeljak dolazi u Milan gdje će obaviti liječnički pregled, a potom potpisati ugovor. Vratili smo kući jednog od najboljih igrača u povijesti našeg kluba," kazao je prvi operativac Milana Adriano Galliani.


Prošloga tjedan pregovori između "Bluesa" i "Rossonera" su propali zbog cijene. Chelsea je tražio 20 milijuna eura odštete, dok su Talijani ukrajinskog napadača željeli na posudbu.


Ševčenko je dres Milana nosio sedam sezona i u 208 ligaških nastupa postigao je 127 pogodaka. Od 2006. godine je član londonskog sastava no na Stamford Bridgeu nije se naigrao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene