Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Scaefer preuzima Iran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši kamerunski izbornik Winfried Schaefer, poznatiji u toj afričkoj zemlji kao 'bijeli vrač' sve je bliže preuzimanje nogometne reprezentacije Irana.

Osim Schaefera kandidati za iransku klupu su i Francuz Jacques Santini, te Nizozemac Dick Advocaat. Međutim, prema pisanju iranskog tiska njemački stručnjak je praktički već sve dogovorio s čelnicima saveza.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Schaefer je vodio kamerunsku vrstu na svjetskom prvenstvu 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, trenirao je i njemačke klubove Karlsruhe, Stuttgart i Borussiu Monechengladbach, a posljednji posao imao je na klupi Al Ahlia u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Reprezentaciju Irana trenutačno vodi Amir Qalehnoei no vodstvo saveza je nezadovoljno rezultatima i igrama koje postiže nacionalna vrsta. 

Qalehnoei je naslijedio Branka Ivankovića koji je napustio iransko kormilo nakon World Cupa u Njemačkoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene