Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Saviola u Real Madrid, Milito u Barcelonu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski nogometaš Javier Saviola (25) trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor sa Real Madridom, objavio je danas sportski dnevnik "Marca".

Saviola dolazi u Real kako slobodan igrač, budući da je okončao
ugovornu obvezu sa Barcelonom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mijatović: Real bez zimskog shoppinga Slika nije dostupna Real prodao Robinha Manchester Cityu

Saviola bi u petak trebao biti predstavljen navijačima Reala.

Veznjak Lensa Seydou Keita (27) potpisao je četverogodišnji ugovor sa španjolskim nogometnim prvoligašem Sevillom. Vrijednost transfera nije objavljena.

Keita je reprezentativac Malija i on je treće pojačanje Seville u
ljetnom prijelaznom roku. Osvajači Kupa Uefa već su ranije doveli talijanskog vratara Morgana De Sanctisa i belgijskog veznjaka Toma De Mula. 

Argentinski nogometaš Gabriel Milito (26) napušta Real Zaragozu i trebao bi pojačati Barcelonu, objavio je danas predsjednik Barce Joan Laporta.

Španjolski mediji ističu kako bi vrijednost transfera mogla doseći 20 milijuna eura. Gabriel Milito je u Zaragozi od 2003. i jedan je od najboljih braniča u španjolskoj ligi.

On je četvrto pojačanje Barcelone u ljetnom prijelaznom roku. Prije njega u klub su stigli Thierry Henry, Yaya Toure i Eric Abidal. 

Portugalski nogometni vratar Ricardo prešao je iz lisabonskog Sportinga u španjolski Betis, koji će za njega platiti tri milijuna eura odštete, piše u srijedu portugalski tisak.

Ricardo bi za Betis trebao potpisati četverogodišnji ugovor. U
Sportingu će 31-godišnjeg Portugalca zamijeniti srpski golman Vladimir Stojković, koji dolazi iz Nantesa i za kojeg je portugalski klub platio dva milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene