Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Mirkov drugi poraz zaredom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je odlično ušao u borbu, agresivno se postavivši prema Cheicku Kongu, Mirko Filipović nije nastavio u istom ritmu i na kraju je izgubio meč na bodove.

Mirko je u prvu rundu ušao vrlo agresivno te je uspio nametnuti svoj ritam. U prvoj polovici prve runde Mirko je dominirao, da bi Kongo tada počeo smirivati tijek borbe, pokušavajući ju prenijeti na tlo ili uz ogradu u klinč, gdje je Mirku pokušavao nauditi visokim udarcima koljenom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Apsurdnost pravosuđa Sutkinja krala po dućanima, druga primala mito: Obje i danas primaju pola plaće da ne rade Slika nije dostupna Mirko na Konga pa vjerojatno na Minotaura

Bez obzira na te pokušaje, prva je runda, dojma smo, pripala hrvatskom borcu.

>> 'Puklo mi je rebro, a možda sam i ostario'

No, čini se da su ključni bili trenuci na početku druge runde, kada Filipović nije nastavio s napadima, nego se držao suzdržanije i opreznije, čekajući svoju šansu.

Ipak, Kongo se pokazao inteligentan taktičar koji zna nametnuti borbu koja mu odgovara. Iduće dvije runde bio je vidno agresivniji od Mirka, uglavnoj uspijevajući u namjeri da borbu preseli uz ogradu u klinč, gdje je uporno skupljao sudačke bodove udarcima koljenom.

Mirko do kraja meča nije uspio ozbiljenije ugroziti Konga, koji je rutinski priveo borbu kraju u svoju korist.

Ovo je prvi puta u karijeri Mirka Filipovića da je poražen u dvije borbe zaredom.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene