Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronald de Boer prekida karijeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski nogometaš Ronald de Boer, brat blizanac Franka, odlučio je u 37. godini života prekinuti svoju igračku karijeru, izjavio je njegov agent.

Bivši nizozemski reprezentativac (67 utakmica za reprezentaciju) raskinuo je svoj ugovor s katarskim klubom Al-Shamalom i namjerava pohađati tečaj za profesionalnog nogometnog trenera u Nizozemskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Roger Garcia Junyent zaključio karijeru Slika nije dostupna Zoran Mamić prekida nogometnu karijeru

De Boer je igrao za Ajax (1988. do 1991. i od 1992. do siječnja 1999.), zatim za Twente, Barcelonu i Rangers a onda se 2004. priključio Al Rayyanu iz Katara da bi 2005. prešao u Al-Shamal.

S Ajaxom je osvojio pet naslova prvaka Nizozemske, dva nizozemska kupai Ligu prvaka 1995. S Barcelonom i Rangersima je također osvojio naslove prvaka u Španjolskoj i Škotskoj.

De Boer je s nizozemskom reprezentacijom sudjelovao na dva svjetska prvenstva (1994. i 1998.) i na dva europska prvenstva (1996. i 2000.) te je zabio 13 golova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene