Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Romario: 'Bježao sam iz karantene, seksao se u zrakoplovu, a nogomet sam igrao bolje od Pelea'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska nogometna zvijezda 42-godišni Romario nastavio je zabavljati javnost svojim medijskim nastupima. Pet dana nakon što je okončao igračku karijeru Romario je gostovao u poznatoj emisiji Fantastico na TV postaji Rede Globo i otkrio mnoge, do sada nepoznate, pojedinosti.

Tijekom emisije Romario je nekoliko puta naglasio da je bolji nogometaš nego Pele zaključivši nastup priznanjem kako se seksao u zrakoplovu nakon jedne utakmice brazilske reprezentacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Romario pozitivan na doping Slika nije dostupna Video: Romario dobio i kip

'Nikada nisam vidio kako Pele igra, međutim mislim da sam bolji od njega. Samo je jedan Pele, samo je jedan Diego Maradona, ali i samo je jedan Romario. Unutar kaznenog prostora nije bilo boljeg igrača od mene. Trenutačno ne vidim svog nasljednika', kazao je raspoloženi Romario.

Romario je otkrio kako je najviše mrzio karantenu i boravke u službenim hotelima u kojima je boravila brazilska reprezentacija.

'Uvijek sam bježao kada sam mogao. Bježao sam u provod na Svjetskom prvenstvu 1994. godine, na Copa America, te na drugim natjecanjima. Nitko me nikada nije ulovio. Bio sam posve nevidljiv', kazao je.

Bivša zvijezda PSV Eindhovena, Barcelone i Valencie otkrio je i niz zanimljivosti iz privatnog života. Priznao je kako je jednu pobjedu 'Selecaoa' proslavio seksom u wc-u zrakoplova.

'Bilo je to na početku karijere. Ne sjećam se kako smo putovali, no uzletjeli smo u Švicarskoj', kazao je Brazilac, ali nije želio otkriti tko mu je radio društvo.

Romario je priznao da ima petero djece te da je nedavno načinio vazektomiju (presijecanje sjemenovoda), međutim nije odustao od ideje da ima još pokoje dijete. Zbog toga je svoje sjeme pohranio u banku sperme.

Karijeru je započeo 1985. u Vasco da Gami, a za isti klub je odigrao i svoju zadnju utakmicu. Igrao je još u PSV Eindhovenu, Barceloni, Valenciji, Flamengu, Fluminenseu, katarskom Al Saadu, američkom Miamiju, te u australskom Adelaide Unitedu. Za brazilsku reprezentaciju odigrao je 73 utakmice, te je postigao 56 golova. U karijeri je postigao više od 1000 pogodaka, a bio je najbolji igrač SP 1994. kada je Brazil osvojio naslov svjetskih prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene