Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radomir Antić na čeku Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši trener Barcelone i Real Madrida Radomir Antić pristao je zamijeniti Javiera Clementea na čelu sprske reprezentacije i voditi je kroz kvalifikacije za svjetsko nogometno prvenstvo 2010, piše dnevnik "Blic".

Pozivajući se na službene izvore, Blic piše kako je španjolskom treneru jučer rečeno da je otpušten. Clemente, koji je trenirao Španjolsku šest godina do 1998., bio je potpisao ugovor za srpskog izbornika u srpnju 2006.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Clemente odlazi s klupe Srbije? Slika nije dostupna Javier Clemente teško ozlijeđen

Srpski nogometni savez u studenom je izglasao njegovu smjenu nakon što nije uspio dovesti srpsku reprezentaciju do plasmana za Euro 2008. Srbija je u svojoj skupini završila iza Poljske i Portugala.

Antić (59), koji je ranije odbijao prihvatiti ulogu srpskog
izbornika, navodno je sada pristao na taj posao. Kvalifikacije počinju u rujnu iduće godine.

On je u svojoj 17-godišnjoj igračkoj karijeri igrao za neke veće klubove poput Reala i Barcelone. Više je priznanja dobio kao trener, posebno u Španjolskoj. On je jedini trener koji je trenirao "veliki trojac" - Barcelonu, Real i Atletico Madrid - uz Zaragozu, Oviedo i Celtu Vigo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene