Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Piksi se vraća "kući"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši srpski nogometaš Dragan Stojković danas se vratio u Japan gdje će pokušati svoj bivši klub Nagoya Grampus Eight vratiti na put uspjeha kao trener.

"Bio sam daleko od Japan dugo vremena i imam dojam kao da se vraćam kući", izjavio je bivši igrač Olympiquea iz Marseillea. "Nagoya je uvijek bila u mojim mislima tijekom ovih šest godina koliko sam bio odsutan".

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Slika nije dostupna 'Purda ubica' Transparent Grobara vjerojatno će proći nekažnjeno

Prošlu je sezonu Nagoya Grampus Eight završila na 11. mjestu japanskog prvenstva s 13 pobjeda, 6 neodlučenih susreta i 15 poraza.

42-godišnji Stojković, koji je za japanski klub igrao od 1994. do 2001., te zabio 57 golova u 184 utakmice, zamijenit će tako Nizozemca Sefa Vergoossena koji se vratio u Nizozemsku gdje će trenirati PSV Eindhoven.

Bivši predsjednik FK Crvena zvezda prije nekoliko dana je na službenoj web stranici kluba demantirao medijske napise kako izbjegava dolazak u Srbiju zbog navodnog straha od policijske istrage, nazvavši takve tvrdnje budalaštinama. 

"Nisam dobio nikakav poziv od policije, no ako ga dobijem, istog časa ću napraviti svoju građansku dužnost i odazvati se pozivu. Niti bježim, niti ću bježati i nemam od koga bježati", stoji u priopćenju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene