Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski napadač Michael Owen izjavio je u razgovoru za "Sun" kako ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao igrati za englesku reprezentaciju.


"Mislim da ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao biti izabran u našu ekipu" , izjavio je Owen. Engleska je u u kvalifikacijama za Euro 2008. dva puta poražena od hrvatske reprezentacije - 2:0 u gostima i 3:2 na Wembleyu. Dvije reprezentacije su u istoj kvalifikacijskoj skupini i za SP u nogometu 2010.

Vezani članci Slika nije dostupna Graham Taylor: Arogantna Engleska će i dalje nizati neuspjehe Slika nije dostupna McClaren: Očekujem vatrenu atmosferu na teškoj utakmici s Hrvatskom

"Ne pokazuje li to nije problem u našem talentu i tehnici, nego da je problem u našim glavama? Imamo jako zahtjevne navijače i medije koji očekuju puno od engleske reprezentacije. Problem je u tome što se mi ne znamo nositi s time", rekao je Owen koji zadnju utakmicu s Hrvatskom nije igrao zbog ozljede.

U nekoliko navrata, prije i poslije utakmice, Hrvati su ocjenjivali da je najveći problem Engleza njihova arogancija. 

>> Nokautiran (pre)Gordi Albion!!!

"Pročitao sam u vašim novinama da ni jedan Hrvat ne bi mogao mogao biti u engleskoj reprezentaciji. To jednostavno nije istina! Probudite se gospodo!", poručio je Englezima hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon pobjede na Wembleyu.