Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Owen: Ni jedan Hrvat ne bi ušao u reprezentaciju Engleske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski napadač Michael Owen izjavio je u razgovoru za "Sun" kako ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao igrati za englesku reprezentaciju.

"Mislim da ni jedan hrvatski nogometaš ne bi mogao biti izabran u našu ekipu" , izjavio je Owen. Engleska je u u kvalifikacijama za Euro 2008. dva puta poražena od hrvatske reprezentacije - 2:0 u gostima i 3:2 na Wembleyu. Dvije reprezentacije su u istoj kvalifikacijskoj skupini i za SP u nogometu 2010.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Graham Taylor: Arogantna Engleska će i dalje nizati neuspjehe Slika nije dostupna McClaren: Očekujem vatrenu atmosferu na teškoj utakmici s Hrvatskom

"Ne pokazuje li to nije problem u našem talentu i tehnici, nego da je problem u našim glavama? Imamo jako zahtjevne navijače i medije koji očekuju puno od engleske reprezentacije. Problem je u tome što se mi ne znamo nositi s time", rekao je Owen koji zadnju utakmicu s Hrvatskom nije igrao zbog ozljede.

U nekoliko navrata, prije i poslije utakmice, Hrvati su ocjenjivali da je najveći problem Engleza njihova arogancija. 

>> Nokautiran (pre)Gordi Albion!!!

"Pročitao sam u vašim novinama da ni jedan Hrvat ne bi mogao mogao biti u engleskoj reprezentaciji. To jednostavno nije istina! Probudite se gospodo!", poručio je Englezima hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon pobjede na Wembleyu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene