Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi skandal: Englezi uoči sraza s Hrvatskom partijali sa 18-godišnjakinjama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Englezi ne posustaju u potrazi za krivcima nakon ispadanja s Eura. Engleski nogometni savez (FA) istražuje najnovije optužbe na račun nogometaša - navodno su noć prije utakmice s Hrvatskom u svom hotelu partijali s dvije 18-godišnje djevojke.

Novi skandal potresa engleski nogomet. A kako se u medijima ne navode imena igrača koji su pod istragom, ljaga je bačena na sve reprezentativce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna McClaren: Očekujem vatrenu atmosferu na teškoj utakmici s Hrvatskom Slika nije dostupna Englezi protiv Hrvatske bez Ferdinanda i Terryja, Beckham opet in

Jedan od njih navodno je 'prokrijumčario' djevojke u bar hotela The Grove kako bi partijale s igračima i to noć uoči  susreta s Hrvatskom. Jedna od njih je, prenosi britanski tabloid The Sun, seksi model, a druga lijepa studentica. Obje su 18-godišnjakinje. 

Nekoliko top imena nacionalne vrste, uključujući i dvojicu koji su dan kasnije i igrali protiv Hrvatske, navodno su do dugo u noć 'slavili' s djevojkama. 

>> Englezi ispali s Eura zbog orgija i pijančevanja?

Jedan od njih je plavokosu manekenku 'bombardirao sočnim' sms porukama, među kojima jse našao i zahtjev da mu pošalje sliku na kojoj nema odjeće. Nakon što je ona popila nekoliko 'čašica' raznog alkohola dogovorili su i sastanak u hotelskom WC-u. Tamo su se, piše tabloid, ljubili i mazili. 

Za sada nepoznata manekenka nije se prvi puta sastala s tim nogometašem - navodno su se vidjeli i nakon prijateljske utakmice s Brazilom u lipnju, te prošli mjesec na rođendanskoj zabavi reprezentativca Shauna Wright-Phillipsa u noćnom klubu Wardour, a koja je posljednjih dana također predmet zgražanja u Engleskoj. Naime, neki su nogometaši povraćali i urinirali po podu, te orgijali s plesačicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene