Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Određeni suci za EURO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europski nogometni savez objavio je listu od 12 sudaca koji će dijeliti pravdu na EURU u Austriji i Švicarskoj od 7. do 29. lipnja, a na njoj nije bilo mjesta za najboljeg hrvatskog suca Ivana Bebeka iako je sve utakmice najvišeg ranga koje je do sada dobio priliku suditi odradio vrhunski.

Iz UEFA-e su objavili kako su suce izabrali na osnovu njihovih dobrih suđenja utakmica u eurokupovima, pa tako još više čudi popis na kojemu se primjerice nalazi Austrijanac Konrad Plautz ili Nizozemac Pieter Vink koji je previdio klasični 11-erac za Arsenal protiv Liverpoola u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Pročitajte i ovo Redovi turista u Veneciji Planirate li posjet? U prvih jedanaest dana naplate ulaza Venecija prodala gotovo 200 tisuća ulaznica: Evo kolika je zarada i tko je oslobođen plaćanja Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje"

Suci će za svaku utakmicu koju će voditi na EURU dobiti 10.000 eura, dok će linijski suci dobijati po 5.000 eura, što je povišenje od čak 60 posto u odnosu na prošli EURO prije četiri godine u Portugalu.

Svaki glavni sudac će za pomoćnike imati svoje sunarodnjake.

POPIS SUDACA ZA EURO

Konrad Plautz (Austrija)
Frank de Bleeckere (Belgija)
Howard Webb (Engleska)
Herbert Fandel (Njemačka)
Kyros Vassaras (Grčka)
Roberto Rosetti (Italija)
Pieter Vink (Nizozemska)
Tom Henning Ovrebo (Norveška)
Luboš Michel (Slovačka)
Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Španjolska)
Peter Frojdfeldt (Švedska)
Massimo Busacca (Švicarska)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene