Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Norveška: 38 navijača Dinama u pritvoru čeka deportaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset i osam navijača zagrebačkog Dinama koji su došli u Norvešku kako bi gledali utakmicu trećeg kola skupine D Kupa Uefa protiv Branna iz Bergena, zadržano je u subotu u pritvoru gdje čekaju deportaciju iz Norvške, objavila je lokalna policija.

- U pritvoru su nekoliko sati. Dogovorit ćemo jedan zrakoplov kako bi ih vratio u Hrvatsku, izjavio je za agenciju France Presse Svein Bruaroey, iz policije u Hordalanda (sud-ouest).

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Deportaciju navijača zagrebačkog Dinama obavit će norveški policajci jer ih je trajekt, kojim su trebali iz Norveške otići do Danske a od tamo nastaviti za Hrvatsku, odbio primiti.

- Loše su se ponašali na trajektu kada su dolazili, objasnio je
Bruaroey.

Razlog deportacije je taj da nemaju financijskih sredstava za boravak u Norveškoj, javlja agencija NTB, pozivajući se na izjavu dužnosnika Prizivnog povjerenstva za strance.

Bruaroey nije mogao reći kada će hrvatski navijači napustiti
Norvešku, ali kako prenosi NTB, to bi se moglo dogoditi u ponedjeljak.

Brann je u četvrtak pobijedio Dinamo 2:1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene