Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'News of The World' objavio lažan intervju s Eduardom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Slučaj Eduardo' svako malo dobiva neku novu dimenziju. Britanski tabloid News of the World, jučer je objavio prvu fotografiju Eduarda da Silve na štakama te ekskluzivan intervju s našim reprezentativcem za koji se ubrzo pokazalo kako je u potpunosti izmišljen.

"Intervju je u potpunosti izmišljen. Eduardo s nikim od engleskih medija nije razgovarao ni u bolnici, niti ga je itko posjetio kod kuće. Jedino je fotografija autentična, a snimio ju je službeni fotograf Arsenala", potvrdio nam je u telefonskom razgovoru njegov menadžer Neven Cvijanović. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eduardovi suigrači podijeljeni oko Taylora Slika nije dostupna Video: Eduardo zabio Sevilli

"O eventualnim intervjuima brigu vodi klub pa je na njima da se oglase u vezi lažnog intervjua", dodao je.

>> Prva fotografija Eduarda na štakama i s gipsom na nozi!

No, ovo nije prvi put da je isti NOTW objavio lažan intervju s našim reprezentativcem. Nakon Eduardova transfera u Arsenal, u srpnju prošle godine, taj je tabloid objavio još jedan takav "ekskluzivni intervju" za koji se kasnije također ispostavilo da ga Dudu uopće nikada nije dao.

U međuvremenu, na službenim stranicama Arsenala objavljene su najbolje od 26.597 poruka podrške našem reprezentativcu koje su poslali navijači iz cijelog svijeta. Iz kluba je priopćeno kako će od pristiglih poruka biti napravljena knjiga koja će biti uručena našem reprezentativcu. Neke od njih možete pročitati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene