Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon teške ozljede Eduarda da Silve, veznjak Arsenala, Cesc Fabregas optužio je igrače Birminghama da nisu nogometaši već ragbijaši, no Danac Nicklas Bendtner je stao u obranu Martina Taylora koji je polomio napadača hrvatske reprezentacije.


"Igrači Bluesa ne igraju nogomet već ragbi. Njihovi prekršaji nemaju veze s nogometom," ljutio se španjolski reprezentativac još uvijek šokiran teškom Eduardovom ozljedom. Za razliku od njega, Eduardov konkurent za mjesto u napadu, Nicklas Bendtner je stao u obranu braniča Birminghama.

Vezani članci Slika nije dostupna Eduardo da Silva skinuo gips, stanje noge odlično Slika nije dostupna FA odbila Tayloru povećati kaznu

>> Tisuće navijača potpisuju peticiju protiv Taylora


>> Dudu: Sjećam se samo svoje noge, okrenute na drugu stranu. A Tayloru opraštam...


>> Video: Procurio šokantan snimak Taylorove brutalnosti nad Eduardom

>> Martin Taylor prima prijetnje smrću

>> 'Eduardo je imao sreće jer mu je prijetila amputacija stopala!'

"Taylor nije grubijan i divljak i sasvim sigurno njegov prekršaj nije bio namjeran, no zaslužio je crveni karton," kazao je danski napadač.

Bendtner je prošle sezone proveo na posudbi u redovima Birminghama i dobro je upoznao Taylora.

"Martin je nevjerojatno miran dečko. Nije od onih koji žele namjerno ozlijediti suparničkog igrača. Njegov start je bio preoštar, međutim, u nogometu se događaju i ovakve stvari," kazao je 20-godišnji Danac.