Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka profesionalna košarkaška liga (NBA) kaznila je Michaela Jordana, jednog od vlasnika Charlotte Bobcatsa s 15.000 dolara jer je u intervjuu prošli tjedan komentirao košarkaša Kevina Duranta koji je još na Sveučilištu u Texasu.


Trenerima i dužnosnicima NBA klubova zabranjeno je k0mentiranje igrača koji su još na sveučilištima, tj. koji se još nisu prijavili za NBA draft.

Vezani članci Slavko Sobin Slavko Sobin na egzotičnoj lokaciji uživa u društvu kolegice te poznatog domaćeg pjevača Slika nije dostupna Video: Greg Oden prvi izbor na NBA draftu

Jordan je, međutim, prošli utorak u intervjuu za Charlotte Observer rekao da je zainteresiran za svestrane igrače i da jedan takav igra na Sveučilištu u Texasu. 

To je već druga kazna u posljednjih tjedan dana koja je vezana upravo za 208 centimatara visokog Duranta. Očekuje se da će on, ako se prijavi, biti prvi ili drugi izbor na ovogodišnjem NBA draftu. 

Boston Celticsi su već kažnjeni s 30.000 dolara jer je generalni menadžer Danny Ainge sjedio pored Durantove majke za vrijeme jedne sveučilišne utakmice.