Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA kaznila Michaela Jordana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka profesionalna košarkaška liga (NBA) kaznila je Michaela Jordana, jednog od vlasnika Charlotte Bobcatsa s 15.000 dolara jer je u intervjuu prošli tjedan komentirao košarkaša Kevina Duranta koji je još na Sveučilištu u Texasu.

Trenerima i dužnosnicima NBA klubova zabranjeno je k0mentiranje igrača koji su još na sveučilištima, tj. koji se još nisu prijavili za NBA draft.

Pročitajte i ovo Joe Biden Napad dronom na bazu Biden najavio osvetu za smrt američkih vojnika: "Odlučio sam kako ćemo odgovoriti na napad" Ilustracija napetosti na Bliskom istoku Američki vojnici ubijeni u krvavom napadu, Biden poslao znakovitu poruku: "Odgovorne ćemo pozvati na odgovornost u vrijeme i na način koji sami odaberemo"

Jordan je, međutim, prošli utorak u intervjuu za Charlotte Observer rekao da je zainteresiran za svestrane igrače i da jedan takav igra na Sveučilištu u Texasu. 

To je već druga kazna u posljednjih tjedan dana koja je vezana upravo za 208 centimatara visokog Duranta. Očekuje se da će on, ako se prijavi, biti prvi ili drugi izbor na ovogodišnjem NBA draftu. 

Boston Celticsi su već kažnjeni s 30.000 dolara jer je generalni menadžer Danny Ainge sjedio pored Durantove majke za vrijeme jedne sveučilišne utakmice. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene