Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nadal prejak za Ančića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Mario Ančić nije uspio prekinuti niz pobjeda Španjolca Rafaela Nadala u Monte Carlu. U dvoboju 2. kola ATP turnira iz 'Masters serije' koji se igra na zemljanim terenima Kneževine Nadal, inače trostruki pobjednik Monte Carla, je svladao Ančića sa 6-0, 6-3.

Prvi set je bio gotov za samo 23 minute, a Nadal je i u drugome poveo sa 2-0, da bi Ančić tek u devetom gemu stigao do svoje prve igre i to na servis Nadala. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Zagreb: Ančić u četvrtfinalu Slika nije dostupna ATP Chennai: Nadal Južnom uzeo samo gem

Potom su oba igrača osvajala igre na svoj početni udarac do 4-3 za Španjolca kada je drugi igrač svijeta oduzeo servis Ančiću, te potom svojim servisom okončao meč.

Nadal: Ančić je sjajan tenisač 

'Mario Ančić je odličan tenisač i nisam bio oduševljen kada sam vidio ždrijeb. Ančić je prije ozljede i bolesti igrao vrhunski. Sretan sam nakon današnje pobjede', kazao je španjolski tenisač Rafael Nadal nakon što je u dvoboju drugog kola ATP teniskog turnira u Monte Carlu pobijedio Ančića 6:0, 6:3.

Pobjeda španjolskog tenisač niti jednog trenutka nije bila upitna što uostalom potvrđuje i rezultat. 

'Sjajno sam otvorio meč. Prvi set je bio savršen, što me posebno raduje jer duže vrijeme nisam igrao na zemlji', dodao je Nadal.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene