Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanu porasli apetiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Milana Carlo Ancelotti čeka Chelseov 'znak' da iziđe sa službenom ponudom za povratak Andrija Ševčenka, a 'vreba' i krilo Olympiqua iz Marseilla, Francka Riberyja. U međuvremenu, novi je ugovor potpisao Massimo Ambrosini, a o istome pregovara i Alessandro Nesta.

"Bit će to financijski zahtjevna 'operacija', iako ćemo učiniti sve da ga dovedemo nazad. On je u vlasništvu Chelsea i njihove namjere su ključan faktor", rekao je Ancelotti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho: 'Kaka je odglumio prekršaj' Slika nije dostupna Ancelotti produžio s Milanom

Povratak Andrija Ševčenka priželjkuje i zvijezda Rossonera, Brazilac Kaka, no za razliku od siugrača Ronalda, Kaka u momčadi želi vidjeti i Ronaldinha.

"Zaista bio volio da se Ševa vrati u Milan i ako je predsjednik odlučio dovesti ga, bit će mi drago. A što se Ronaldinha tiče, on je izvrstan igrač i nije tajna da imamo izvrstan odnos. Njegov dolazak bi bio pozitivan i za mene i za klub", rekao je Kaka, te još jednom ponovio da ne namjerava napustiti Milan (šuška se o transferu u Real), da ima ugovor do 2010. koji namjerava ispoštovati do kraja, osim ako nakon ljetnih praznika ne dođe do izvanrednih odluka. 

"Samo me klub može prodati, pa ako me se ne žele riješiti, onda ću ostati. Ovdje sam sretan i osjećam se kao kod kuće. Isto tako i moja obitelj", kaže Kaka. 

U međuvremenu, novi je ugovor s milanskim klubom potpisao veznjak Massimo Ambrosini. 29-godišnjak će na San Siru ostati do 2010. 

"Zaista sam želio produžiti ugovor s Rossonerima. Sada se mogu potpuno koncentrirati na finale Lige prvaka u Ateni", rekao je Ambrosini, a sličnoj vijesti nada se i 31-godišnji branič Alessandro Nesta. 

"Jučer sam primio telefonski poziv od potpredsjednika  Gallianija. Nešto se pokrenulo", rekao je Nesta sa smiješkom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene