Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ancelotti produžio s Milanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Milana Carlo Ancelotti potpisao je novi ugovor s prvacima Europe prema kojemu bi na San Siru trebao ostati do 2010.

47-godišnji Ancelotti, koji je nedavno izjavio da bi volio biti izbornik Italije nakon 2010., u studenom je bio na najboljem putu da dobije otkaz. Milan je vrlo loše startao sada već završenu sezonu koju je i započeo sa 8 bodova kazne zbog skandala oko namještanja utakmica. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Maldini upitan, Manchester bez Evre i Nevillea Slika nije dostupna Schweinsteiger upitan protiv Milana

Ipak, Milan je uspio sezonu završiti četvrti u seriji A, a što je najvažnije, osvojili su i 7. Europski kup. 

"Sada sam još i više dio Milanove obitelji. Dogovor smo postigli u rekordno brzom roku i jako mi je drago što ostajem", rekao je Ancelotti za službenu web stranicu kluba. 

"Činjenica je da smo osvojili Ligu prvaka i zato što me klub podupirao u studenom. Da sam bio u nekom drugom klubu možda bi vodstvo i pronašlo nekog drugog, no potpredsjednik Adriano Galliani je sjajan čelnik", dodao je trener Rossonera. 

Financijski detalji ugovora nisu objavljeni, no pretpostavlja se da je Ancelottijava plaća s 3,5 milijuna eura narasla na 5 milijuna.

Bivši trener Reggiane, Parme i Juventusa u Milan je stigao 2001. nakon što su bivšem treneru Fatihu Terimu pokazana vrata. S Ancelottijem na čelu, Milan je osvoji Scudetto, talijanski Kup i dva naslova prvaka Europe. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene