Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski nogometni prvak Dinamo pojačao je redove angažiravši dvojicu ponajboljih igrača Zagreba Marija Mandžukića (21) i Ivicu Vrdoljaka (24).


Obojica su danas u "Plavom salonu" maksimirskog kluba uz prisutnost predsjednika Mirka Barišića, Zorana Mamića te HNS-ovog kontrolora Darka Cvitkovića potpisali petogodišnje ugovore. Njihov bivši klub trebao bi dobiti oko 2.5 milijun eura odštete.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko se tko vrti po glavi 18-godišnjakinje? Modrić, Mandžukić, Srna... Slika nije dostupna Mijenjanje pelena i manjak sna: Ove ministre upravo to čeka!

- Dobili smo dva mlada i perspektivna igrača čime pokazujemo da Dinamo nastavlja sa strategijom održavanja visokog nivoa kvalitete. Transferom su zadovoljne sve tri strane - Dinamo i Zagreb, te igrači, istaknuo je predsjednik Barišić.

Mandžukić će tako pojačati konkurenciju u napadačkom redu, dok bi Vrdoljak trebao zaoštriti konkurenciju u zadnjoj liniji.

- Presretan sam ovoga transfera i nisam se mnogo dvoumio. Došao sam pokazati što znam. Dat ću sve od sebe da dostojno zamijenim Dudua, rekao je Mandžukić, dok je Vrdoljak dodao kako je prelazak u Dinamo korak više u karijeri.

- Sve se dogodilo vrlo brzo, no iz Kranjčevićeve mi nije bilo teško otići jer je Dinamo veliki klub koji se uvijek bori za trofeje, kazao je Vrdoljak koji će nositi dres s brojem 21, dok će Mandžukić na leđima imati broj 17.