Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester: Luis Saha i 27,5 milijuna funti za Berbatova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski mediji prenose da se Manchester United Tottenhamu sprema ponuditi 39 milijuna funti (oko 58 milijuna eura za 26-godišnjeg Bugara Dimitra Berbatova, tj. 27,5 milijuna funti i Luisa Sahu.

Berbatova s prelaskom na Old Trafford povezuju već nekoliko mjeseci, no Spursi su odbijali bilo kakvu mogućnost prodaje, a i Berbatov je tvrdio da je zadovoljan na White Hart Laneu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi europski 3D kanal Revolucija je počela: Englezi gledali prvi 3D prijenos utakmice! Slika nije dostupna A Gallagheri ne navijaju za njegov klub Rooney je veliki obožavatelj Oasisa

Ipak, ako su posljednji izvještaji otočkih medija točni, tj. ako je Manchester spreman toliko ponuditi za Berbatova, u Tottenhamu bi ipak mogli ponovno razmisliti jer bi to bila njihova najunosnija prodaja, dvostruko veća od one kada su Manchesteru prodali Michaela Carricka za 18,5 milijuna funti. 

Berbatov je prošlog ljeta u Tottenham stigao iz Bayern Leverkusena za 16 milijuna eura (10,9 milijuna funti) i tjednu plaću od 22.000 funti. U svojoj prvoj sezoni u Engleskoj  postigao je 24 pogotka (u svim natjecanjima). 

Indikativno je i što je prije nekoliko dana, Bugarov agent Emil Dantchev odbio potvrditi da će Berbatov na White Hart Laneu biti i iduće sezone. 

"U nogometu nikada ne znate što će se dogoditi sutra", rekao je Dantchev. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene