Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lothar Matthaeus: Mogu voditi Bayern

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši kapetan Njemačke, 46-godišnji Lothar Matthaeus, zainteresiran je za mjesto trenera u Bayernu, svom bivšem klubu.

Matthaeus, koji je trenutačno asistent Giovanniju Trapattoniju na klupi austrijskog Red Bull Salzburga, za njemački je Bild izjavio: "Naravno da bih mogao biti trener Bayerna. Pa ja sam 'dijete' Bundeslige, a posebice Bayerna. I svakome tko poznaje moj životni put jasno je da je moj cilj Bundesliga".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Jeste li očekivali Bayern i Chelsea u finalu Lige prvaka? Slika nije dostupna Olić i Pranjić kreću u lov na titulu Lige prvaka!

Takav razvoj događaja možda i nije moguć jer se Matthaeus 2000., kada se nakon 9 godina oprostio od Bayerna, posvađao s čelnikom kluba Ulijem Hoenessom koji je tada izjavio: "Ne bih mu više dao ni da održava travnjak". No, Matthaeus tvrdi da je ta svađa iza njih te da su danas u dobrim odnosima.

Bayern, koji je trenutačno četvrti s 11 bodova zaostatka za vodećim Schalkeom, otpustio je Felixa Magatha krajem siječnja i na njegovo mjesto do kraja sezone postavio Ottmara Hitzfelda. Ranije ovoga tjedna, kao Hitzfeldov nasljednik spominjao se i Bernd Schuster, koji je i sam priznao da ne bi odbio ponudu kluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene