Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Jeste li očekivali Bayern i Chelsea u finalu Lige prvaka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U polufinalu Lige prvaka dogodilo se ono što se najmanje očekivalo.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Što mislite tko će pobijediti u finalu Lige prvaka? Slika nije dostupna Hoće li Dinamo ove godine osvojiti ijedan bod u Ligi prvaka?

Već kad je obavljen ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, svi su glasno rekli kako će finale igrati Real Madrid i Barcelona. Tada se već znalo da zbog ždrijeba ova dva giganta ne mogu igrati u polufinalu, a ostalo je trebalo doći samo po sebi.

>> Mourinho se solidarizirao s Barcelonom i kritizirao sudionike finala

No, gle čuda. Finale će igrati Bayern i Chelsea. Oboje su bili podcijenjeni, no povijest rivalstava ovih klubova ipak je presudila trenutnoj moći. Barcelona nije uspjela pobijediti Chelsea čak ni s igračem više i vodstvom 2:0. Real je imao istu prednost, ali je izgubio u ruletu 11-eraca.

Dva velika polufinalna iznenađenja digla su svijet na noge, možda i više nego što bi to napravio očekivani 'El Clasico' rasplet. Malo je bilo onih koji su prognozirali ovakav scenarij, no sve je više onih kojima je zbog toga drago.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene