Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U polufinalu Lige prvaka dogodilo se ono što se najmanje očekivalo.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Već kad je obavljen ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, svi su glasno rekli kako će finale igrati Real Madrid i Barcelona. Tada se već znalo da zbog ždrijeba ova dva giganta ne mogu igrati u polufinalu, a ostalo je trebalo doći samo po sebi.

>> Mourinho se solidarizirao s Barcelonom i kritizirao sudionike finala

Vezani članci Slika nije dostupna Što mislite tko će pobijediti u finalu Lige prvaka? Slika nije dostupna Hoće li Dinamo ove godine osvojiti ijedan bod u Ligi prvaka?

No, gle čuda. Finale će igrati Bayern i Chelsea. Oboje su bili podcijenjeni, no povijest rivalstava ovih klubova ipak je presudila trenutnoj moći. Barcelona nije uspjela pobijediti Chelsea čak ni s igračem više i vodstvom 2:0. Real je imao istu prednost, ali je izgubio u ruletu 11-eraca.

Dva velika polufinalna iznenađenja digla su svijet na noge, možda i više nego što bi to napravio očekivani 'El Clasico' rasplet. Malo je bilo onih koji su prognozirali ovakav scenarij, no sve je više onih kojima je zbog toga drago.