Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka atletičarka LaTasha Jenkins (30) oslobođena je optužbi za uzimanje dopinga i moći se vratiti na atletske staze.


Nakon atletskog mitinga u Bruxellesu 2006. godine LaTasha Jenkins je optužena za uzimanje zabranjenog nandrolona. No, ona je uspjela dokazati da su prilikom testiranja u laboratorijima u Njemačkoj i Belgiji napravljene greške u proceduri. 

Vezani članci Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković ponovno obara s nogu na Instagramu: "Jedina koju mi je gušt pogledati" Sandra Perković (Foto: Instagram) Hrvatska kraljica bacanja diska u vrlo atraktivnom izdanju proslavila rođendan pa oduševila fanove

LaTasha Jenkins je svoje tvrdnje prvo uspjela dokazati pred Američkom antidopinškom agencijom, a potom i pred Svjetskom antidopinškom agencijom.

"Vesela sam što je završio ovaj mukotrpni proces koji je trajao godinu i devet mjeseci. Sada ponovno mogu normalno živjeti, a želim i nastaviti atletsku karijeru", izjavila je LaTasha Jenkins, koja je na SP 2001. u Edmontonu osvojila srebrnu medalju u utrci na 200 metara.