Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Katar traži navijače - plaćenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometni savez Katara želi unajmiti oko 10.000 Vijetnamaca koji bi navijali za tu zemlju na utakmicama Azijskog kupa koji se održava u Hanoju od 7. do 29. srpnja.

Delegati iz Katara raspitivali su se za oko 10.000 lokalnih navijača tijekom nedavnog obilaska stadiona My Dinh u Hanoju, gde će Katar u Grupi B igrati protiv Vijetnama, Japana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, izvijestile su dnevne novine Thanh Nien. 

Pročitajte i ovo Srna Bijuk s navijačima STIŽE POJAČANJE Navijači putuju u Katar: "Spavanje nas ne zanima, želimo napraviti dobru atmosferu, nije problem ni izgubiti glasnice" Nova putovanja u Katar - 1 nije jeftino ni biti tamo Navijačima u Katru stiže pojačanje: "Bit će nas iz svih krajeva Hrvatske, ali i dijaspore, od Kanade do Australije"

Novine, koje kao izvor navode vojsku, tvrde da su katarski delegati već naručili odjeću za navijače-plaćenike. Navodno im je rečeno da kontaktiraju lokalne studenske udruge kako bi pronašli dovoljan broj navijača za manifestaciju koju Vijetnam organizira u suradnji s Inonezijom, Malezijom i Tajlandom.

Unatoč popularnosti nogometa u Kataru i naporima da se domognu nekoliko velikih imena, utakmice domaće lige su slabo posjećene, a reprezentacija ima tek mali broj navijača koji je prate na natjecanjima izvan zemlje.

Katar je inače, zemlja vrlo bogata naftom i plinom, sa samo 744.000 stanovnika, od kojih su mnogi radnici iz južne Azije ili sa Filipina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene